DE DAGBESTEDING

Het hele jaar door zijn er volop binnen en buitenactiviteiten die bijdragen aan een zinvolle dagbesteding. Wij werken samen met Adelante, SGL, Radar en er komen dagelijks Cliënten op PGB-basis.

Alle dagbestedingactiviteiten worden onder begeleiding van uitgevoerd. Tot de werkzaamheden behoren onder andere: het werken in de, met cliënten zelf opgezette moestuin en plantenkas, het uitmesten van de stallen, het hooi geven, het vegen van de gangen, het verzorgen van de paarden, de kippen, konijnen en de vele andere dieren. Maar ook het netjes houden van de kleine kantine en de zadelkamers wordt samen met ons verzorgd. In samenwerking met de cliënten worden er ook, indien nodig, reparaties uitgevoerd. Sinds de opening van onze herberg zijn de activiteiten nog meer uitgebreid en kunnen onze cliënten indien zij dit leuk vinden ook mee helpen in de keuken en de bediening

Het samen koffie drinken en het bereiden van de lunch, met producten uit eigen tuin, is iets wat we zeker dagelijks laten terugkeren. Wat is er nog fijner, om net als vroeger, aan een grote tafel met z'n allen gezellig te eten. Het bevordert niet alleen de saamhorigheid, maar ook de sociale contacten en het familiegevoel.

 

Wij zijn dagelijks voor dagbesteding geopend, met uitzondering van de zondag.

In onderling overleg kunnen wij de mogelijkheden ten aanzien van tijden en dagen bespreken.

Volg ons